Az oldalon sütiket használunk!

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További információ

Rendben
Ászf

Cégadatok:

A Fabulaszappan webáruház üzemeltetője és tulajdonosa: Fabula Trade Kft.

Székhely: 6725 Szeged, Mátyás tér 26.

Adószám: 25519639-1-06

E-mail: info[kukac]fabulaszappan[pont]hu

Telefonos elérhetőség: +3620 3769517

Általános rendelkezések:

Jelen Általános Szerződési Feltételek c. dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) a Fabula Trade Kft. (Üzemeltető) által üzemeltetett Fabulaszappan webáruházban Magyarországról történő vásárlások feltételeit tartalmazza és szabályozza.

Az ÁSZF 2015.08.07-től határozatlan időre lép hatályba, a 2015.08.07-i és ezutáni vásárlásokra vonatkozik.

A Fabula Trade Kft. a webáruházat a magyar jogszabályok szerint üzemelteti.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, de mindent megtesz ezek elkerülése, és a webshop biztonságos használata, használhatósága érdekében. A honlapon található információkat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

A webáruház:

A Fabulaszappan webáruházban kedvedre böngészhetsz a saját magunk által, kézzel készített natúrkozmetikumaink közül, és online meg is vásárolhatod őket.

Törekedtünk arra, hogy a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyük termékeinket oldalunkon. Ennek használatáról, feltételeiről, illetve működéséről részletesebben az alábbi pontokban tájékozódhatsz.

A webáruházban termékcsoportok alapján („Termékeink” menüpont), valamint a választás megkönnyítése érdekében az alapján is csoportosítottuk natúrkozmetikumainkat, hogy melyiket kinek ajánljuk („Kinek mit ajánlunk?” menüpont). Ezen kívül a jobb felső sarokban egy „Keresés” mező is segít a tájékozódásban.

Az adott kategóriára kattintva megtalálod a csoportba tartozó termékek listáját. Az adott termékre kattintva megtalálod a termék pontos, részletes leírását, összetevőit,  jótékony hatásait, használatára vonatkozó tanácsainkat és azt, hogy milyen bőrtípusra, esetleg milyen problémákra ajánljuk.

A webáruház használata:

A regisztráció menete

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztrációval, adataid elmentésével gyorsabban, egyszerűbben vásárolhatsz, a kosarad tartalmát is elmentheted, ha a válogatást, vásárlást később kívánod folytatni.

A regisztráció során személyes adataidat (név, e-mail cím, telefonszám), számlázási adataidat (pontos cím) kell kötelezően megadnod, s egy általad választott jelszót, illetve felhasználónevet amivel később majd be tudsz lépni fiókodba. Lehetőséged van feliratkozni hírlevelünkre is, hogy mihamarabb értesülhess újdonságainkról, akcióinkról. A regisztráció során megadott adataidat fiókodba belépve bármikor megváltoztathatod.

A vásárlás menete

A kiválasztott termékeket a terméklistáról és a termék adatlapjáról is kosaradba helyezheted, a „Kosárba” gomb segítségével. A vásárolni kívánt mennyiséget a kosába helyezéskor is be tudod állítani, de a kosár tartalmának megtekintésével bármikor változtathatsz rajta, frissítheted vagy törölheted a terméket.

A felső menü jobb oldali részén található kosár ikon fölé húzva az egered, láthatod kosarad aktuális tartalmát, ha pedig rákattintasz a "kosár tartalma" gombra, megtekintheted a kosár részletes tartalmát, itt nyílik lehetőséged a kosár fentebb említett frissítésére is, valamint a szállítási költség kiszámítására, vagy a kuponkód beváltására is.

A válogatás befejeztével a "kosár tartalma" gombra kattintva adhatod le megrendelésedet új fiók regisztrálásával, vagy visszatérő vásárlóként már meglévő fiókodba bejelentkezve.

Megrendelésed állapotáról, a várható kiszállításról e-mailben vagy telefonon fogunk értesíteni.

Szállítás és fizetés

A Fabulaszappan webáruházban megrendelt termékeket megvásárolhatod házhozszállítással, valamint Szegeden lehetőség van személyes átvételre is. Fizetni banki átutalással vagy kiszállításkor utánvéttel tudsz.

Szállítás futárral:

A házhozszállítással megrendelt termékeket Magyarország területén a GLS Futárszolgálat szállítja ki utánvétes fizetés esetén 1-2 munkanapon belül, banki átutalás esetén pedig a megrendelés ellenértékének beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül. Az adott napon 12:00 óráig leadott megrendeléseket már a következő munkanapon kiszállítjuk! Megrendelésed aktuális állapotáról, a kiszállítás várható idejéről e-mail üzenetben vagy telefonon keresztül értesítünk.

A futárral történő szállítás díjai a következők:

Banki átutalással:

0-4999 Ft vásárlás esetén 990 Ft

5000-8999 Ft esetén 690 Ft

9000 Ft vásárlás felett a kiszállítás ingyenes

Utánvétes fizetés esetén:

0-4999 Ft vásárlás esetén 990 Ft+300 Ft (1290 Ft)

5000-8999 Ft esetén 690 Ft+300 Ft (990 Ft)

9000 Ft vásárlás felett a kiszállítás ingyenes

Személyes átvétel Szegeden:

Szegeden lehetőséged van a megrendelt termékek személyes átvételére is az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont Ajándékboltjában, a bolt nyitvatartási idejében. A személyes átvétel banki előreutalás esetén ingyenes, utánvétes (helyszíni) fizetés esetén 300 Ft. Az átvételre 12:00 óráig leadott megrendelések esetében a megrendelést (banki utalás esetén a megrendelés ellenértékének beérkezését) követő nyitvatartási naptól, 12:00 óra után leadott rendelések esetében a 2. nyitvatartási naptól van lehetőség, melyről e-mail üzenetben vagy telefonon tájékoztatunk. A rendelés átvételére 5 nyitvatartási nap áll rendelkezésedre, amennyiben ezen az időszakon belül mégsem tudod átvenni a csomagod, kérjük, jelezd felénk!

Az átvétel helye:

Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont Ajándékboltja

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

A bolt nyitvatartása:

Szerda-vasárnap 10:00-18:00

Garancia:

A Fabulaszappan termékek a legjobb minőségű alapanyagoknak, magas minőségi elvárásoknak és a készítés során tanúsított rendkívüli odafigyelésnek köszönhetően mindig és minden körülmények között a legkiválóbb minőséget képviselik, így a Crafty Crow Kft. bátran vállal 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden a fabulaszappan.hu webshopban vásárolt termékére.

Ha a megvásárolt termékkel, termékekkel bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett, a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza nekünk a termék maradványait (legalább 50 %-át), és azonnal visszafizetjük a termék vételárát (az esetlegesen felmerült postaköltséget nem). A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlásról szóló nyugta vagy számla bemutatására!

A több terméket tartalmazó csomagajánlatok esetében a garancia a teljes csomagra vonatkozik, csak az összes a csomagban szereplő termék visszaküldésével érvényesíthető.

Adatvédelem:

Adatvédelmi alapelvek:

A www.fabulaszappan.hu domainen és aldomaineken keresztül elérhető Fabulaszappan webáruház üzemeltetője, a Fabula Trade Kft. az általad megadott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseivel összhangban mindig és minden körülmények között szigorúan bizalmasan és a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

Adatok gyűjtése, kezelt adatok köre:

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. A hatályos magyar jogszabályok ide vonatkozó rendelkezései alapján a Fabulaszappan internetes oldalain történő regisztrációval, a hírlevélre feliratkozással, megrendelésed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a Fabula Trade Kft. adataidat meghatározott céllal és ideig a jogszabályi előírások betartásával nyilvántartsa és kezelje.

A honlap általános jellegű, látogatottságra vonatkozó (hely, idő, látogatások száma, gyakorisága) adatokat gyűjt, melyeket a szolgáltatások fejlesztéséhez, statisztikák készítéséhez, látogatási szokások elemzéséhez használunk fel.

A kért személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kizárólag a megrendelések pontos teljesítéséhez, kiszállításához használjuk, az ezen kívül gyűjtött adatokból névtelen statisztikák formájában a lentebb felsorolt célokra, elsősorban a vásárlás megkönnyítésére, kényelmesebbé tételére használjuk fel.

Adatkezelés célja:

  • piackutatás
  • piaci elemzések készítése
  • statisztikák összeállítása
  • vásárlói szokások elemzése
  • ajánlat készítése
  • megrendelések intézése
  • vásárlói reklamációk intézése
  • termékfejlesztés, szolgáltatások fejlesztése
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása a termékekről, szolgáltatásokról, marketing akciókról

Adatok felhasználása, továbbítása, megosztása harmadik féllel:

A webshop üzemeltetője, a Fabula Trade Kft. az általad közölt adatokat elsősorban, de nem kizárólag a fenti célokra használja, harmadik félnek nem továbbítja és harmadik féllel nem osztja meg. Ez alól kivételt jelentenek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, akik nélkül a rendeléseket nem tudnánk teljesíteni.

Az Üzemeltető jogai, kötelezettségei:

A Fabula Trade Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megtesz mindent, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, ne semmisüljenek meg, és ne kerüljenek idegen kézbe, valamint hogy elkerülje az adatok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. A Fabula Trade Kft. nem felelős, ha az adatok szoftverhiba, hardverhiba, hackertámadás, vagy más elháríthatatlan vis maior okából semmisülnek meg vagy kerülnek illetéktelen birtokába.

A Felhasználó jogai, kötelezettségei:

Megadott adataid módosítását, helyesbítését, illetve törlését bármikor kérheted a Fabula Trade Kft. 6725 Szeged, Mátyás tér 26. címre küldött levélben, vagy az info[kukac]fabulaszappan[pont]hu e-mail címre küldött elektronikus levélben. Ugyanitt kérhetsz további tájékoztatást az adatkezelésről. Az adatokat a törlési igény bejelentésétől számított 3 napon belül töröljük. Az általad megadott adatok valódiságáért, helyességéért a Fabula Trade Kft. nem vállal felelősséget.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban

Szerzői jogok

A www.fabulaszappan.hu honlapon található minden információ, tartalom (szövegek, cikkek, blogbejegyzések, fotók, képek, grafikák) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, az Üzemeltető, azaz a Fabula Trade Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, aki arra minden jogot fenntart. A honlap tartalmának bárminemű felhasználása, másolása, átdolgozása az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

Vélemények

Webshopunk látogatójaként lehetőséged van a termékekről véleményt, értékelést írni, megosztani másokkal is tapasztalataidat, hogy segíthesd a választást. Vélemény írásával elfogadod, hogy a vélemény közzétételéről a Fabula Trade Kft. dönt, véleményed elküldésével minden azzal kapcsolatos jogod átruházod az Üzemeltetőre.

Panaszkezelés

Amennyiben a megvásárolt termék, termékek minőségével vagy az eladói szolgáltatással, a megrendelés teljesítésével kapcsolatban panaszod lenne, a „Kapcsolat” menüponton, vagy az ott feltüntetett elérhetőségek valamelyikén keresztül kérjük, jelezd felénk. Az ÁSZF elfogadásával beleegyezel abba, hogy az esetlegesen felmerülő jogvitákat velünk együttműködve, elsősorban írásban, békés úton próbáljuk megoldani. A fogyasztói jogvita békés, bíróságon kívüli rendezése érdekében jogod van eljárást kezdeményezni a lakóhelyed szerint illetékes Békéltető Testületnél.

A Csongrád Megyei Békéltető Testület címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Záró rendelkezések

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, de mindent megtesz ezek elkerülése, és a webshop biztonságos használata, használhatósága érdekében. A honlapon található információkat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Szeged, 2018.01.01.

Kapcsolat

FABULASZAPPAN

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

em

facebook pinterest  vimeo instagram

Hírlevél