Az oldalon sütiket használunk!

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További információ

Rendben
Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi alapelvek:

A www.fabulaszappan.hu domainen és aldomaineken keresztül elérhető Fabulaszappan webáruház üzemeltetője, a Crafty Crow Kft. az általad megadott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseivel összhangban mindig és minden körülmények között szigorúan bizalmasan és a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

Adatok gyűjtése, kezelt adatok köre:

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. A hatályos magyar jogszabályok ide vonatkozó rendelkezései alapján a Fabulaszappan internetes oldalain történő regisztrációval, a hírlevélre feliratkozással, megrendelésed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a Crafty Crow Kft. adataidat meghatározott céllal és ideig a jogszabályi előírások betartásával nyilvántartsa és kezelje.

A honlap általános jellegű, látogatottságra vonatkozó (hely, idő, látogatások száma, gyakorisága) adatokat gyűjt, melyeket a szolgáltatások fejlesztéséhez, statisztikák készítéséhez, látogatási szokások elemzéséhez használunk fel.

A kért személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kizárólag a megrendelések pontos teljesítéséhez, kiszállításához használjuk, az ezen kívül gyűjtött adatokból névtelen statisztikák formájában a lentebb felsorolt célokra, elsősorban a vásárlás megkönnyítésére, kényelmesebbé tételére használjuk fel.

Adatkezelés célja:

  • piackutatás
  • piaci elemzések készítése
  • statisztikák összeállítása
  • vásárlói szokások elemzése
  • ajánlat készítése
  • megrendelések intézése
  • vásárlói reklamációk intézése
  • termékfejlesztés, szolgáltatások fejlesztése
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása a termékekről, szolgáltatásokról, marketing akciókról

Adatok felhasználása, továbbítása, megosztása harmadik féllel:

A webshop üzemeltetője, a Crafty Crow Kft. az általad közölt adatokat elsősorban, de nem kizárólag a fenti célokra használja, harmadik félnek nem továbbítja és harmadik féllel nem osztja meg. Ez alól kivételt jelentenek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, akik nélkül a rendeléseket nem tudnánk teljesíteni.

Az Üzemeltető jogai, kötelezettségei:

A Crafty Crow Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megtesz mindent, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, ne semmisüljenek meg, és ne kerüljenek idegen kézbe, valamint hogy elkerülje az adatok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. A Crafty Crow Kft. nem felelős, ha az adatok szoftverhiba, hardverhiba, hackertámadás, vagy más elháríthatatlan vis maior okából semmisülnek meg vagy kerülnek illetéktelen birtokába.

A Felhasználó jogai, kötelezettségei:

Megadott adataid módosítását, helyesbítését, illetve törlését bármikor kérheted a Crafty Crow Kft. 6725 Szeged, Mátyás tér 26. címre küldött levélben, vagy az info[kukac]fabulaszappan[pont]hu e-mail címre küldött elektronikus levélben. Ugyanitt kérhetsz további tájékoztatást az adatkezelésről. Az adatokat a törlési igény bejelentésétől számított 3 napon belül töröljük. Az általad megadott adatok valódiságáért, helyességéért a Crafty Crow Kft. nem vállal felelősséget.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban

Kapcsolat

FABULASZAPPAN

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

em

facebook pinterest  vimeo instagram

Hírlevél