Az oldalon sütiket használunk!

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További információ

Rendben

Rólunk

Érdekel, hogy hogyan és miért indítottuk útjára a Fabulaszappant? Elmeséljük!

Évekkel ezelőtt, még egyetemista éveink alatt kezdtünk alternatívát, az élhetőbb, természetközelibb élet lehetőségeit keresni, kutatni. Igyekeztünk és ma is igyekszünk odafigyelni arra, hogy egészséges, természetes dolgok kerüljenek a tányérunkra, hogy a tisztító- és tisztálkodószerek, amiket használunk ne károsítsák se egészségünket, sem pedig környezetünket. Emellett mindig fontos volt, hogy amit lehet, azt mi magunk készítsünk el. Így kezdtük el természetes kozmetikumaink receptjeinek kifejlesztését. Első Gyermekünk, Boti érkezésekor már az lett az elsődleges szempont, hogy kozmetikumaink olyan kímélőek legyenek, hogy még az Ő pihe-puha, nagyon érzékeny bababőrén is teljes biztonsággal használhassuk őket. A történethez hozzátartozik az is, hogy már születésekor legalább hat recepttel láttak el minket az orvosok, melyek között a lázcsillapító és a szükséges vitaminok mellett persze volt testápoló, fürdetőkrém, popsikenőcs is. A helyzet csak rosszabbodott az első télen, mikor a száraz, fűtött lakásban ekcémás is lett Boti. Egyértelmű volt számunkra, hogy semmiféle kemikáliát, és főképpen a felírt szteroidos krémet nem fogjuk a Pici bőrére kenni: sajátkészítésű krémeinkkel, ápoló vajainkkal hamar kikezeltük ekcémáját. Hosszas kutatómunka után elkészültek bababarát receptjeink, és ezzel együtt felmerült bennünk a gondolat, hogy mások számára is elérhetővé tegyük ezt a természetes ápolást: létrehoztuk a Fabulaszappant, hogy megoszthassuk Veletek a mi barátságos, mesés világunkat!

A Fabulaszappan egy igazi családi vállalkozás: ma már két kisgyermek, Csenge és Boti szüleiként saját kezűleg készítjük nektek termékeinket, egészen a legelső lépésektől az utolsó simításokig, a legnagyobb szeretettel, türelemmel és gondossággal!

Hogyan?

Minden egyes termékünket egészen a legelső lépésektől az utolsó simításokig a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel mi magunk készítjük el. Kozmetikumaink ténylegesen 100%-ig kézzel készülnek, sok-sok szeretettel és türelemmel. Egyedi külsejű szappanainkhoz különleges technikákat alkalmazunk, melyeket sok-sok gyakorlás (sikerek és olykor kudarcok) árán tanultunk és fejlesztettünk ki, és tökéletesítettünk.

Miből?

Kozmetikumaink 100%-ban természetes, bőrbarát és egészségre nem ártalmas, ápoló és bőrtápláló alapanyagokból készülnek. Minden egyes felhasznált alapanyagunk esetében rendkívüli gondot fordítottunk a legmegfelelőbb beszállító, és így a legjobb minőség felkutatására. Fontos számunkra, hogy a mennyiség soha ne menjen a minőség rovására, minden alapanyagunk ismert eredetű, megbízható forrásból származik, és rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. Ahol csak lehet, hazai alapanyagokat használunk.

Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színező- vagy illatanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat és más egészségre káros anyagokat, valamint pálmaolajat. Sőt! Alapanyagaink legnagyobb részt étkezési minőségűek, ehetők, így tényleg biztos lehetsz abban, hogy termékeink külsőleg is biztonságosan használhatók! Kozmetikumainkat kizárólag 100% tisztaságú illóolajokkal illatosítjuk, és kizárólag természetes, növényi- és ásványi eredetű színezékekkel színezzük.Kapcsolat

FABULASZAPPAN

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

em

facebook pinterest  vimeo instagram

Hírlevél